woensdag 21 april 2010

scrapkaarten


Het lijkt net of ik weinig maak maar dat is niet zo. Ik had een bestelling van 10 scrapkaarten voor mijn moeder dus ik laat er nog maar 2 zien. Daarnaast erg druk om bij familie te helpen vanwege de omstandigheden die er zijn en de verplichtingen die er zijn. Ik probeer echt weer wat meer te reageren maar dat lukt dus niet altijd.

De bovenste kaart is gestempeld met distressinkt. Dus eigenlijk het papier ook zelf gemaakt. De onderste kaart is een geweldige papierlijn van Pink paisley. Martha stewart ponsen gebruikt en wat strass.

Vanavond ga ik een doosje maken dus die zal 1 dezer dagen wel op het blog staan.

groetjes,
Annika

8 opmerkingen:

 1. Het zijn weer prachtige kaartjes gemaakt,en tja soms lukt het niet en ben je te druk dat maakt toch niks uit het gaat toch om dat je lekker met je hobby bezig bent het moet geen verplichting zijn hoor om te bloggen en reacties achter telaten.

  Gr Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn weer leuke kaarten Annika. Ben benieuwd hoe het doosje wordt.
  gr. Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee prachtige kaartje Annika! We wachten rustig af, dus niet gaan stressen hoor! Zoals Agnes al zegt het is geen verplichting.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt twee hele mooie kaarten gemaakt heel mooi van kleur
  Je hoeft je geen zorgen te maken als je niet reageerd is dat zeker niet erg het neemt toch veel tijd om bij iedereen te kijken en te tikken.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaartje enja soms schiet er wel eens wat bij in maar het is maar een hobby hoor.(die best wel verslavend kan zijn hihihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaarten heb je gemaakt, Super gedaan, en rustig aan hoor het is geen verplichting om te reageren hoor, en sterkte met alles.

  gr.louise

  BeantwoordenVerwijderen
 7. schitterende kaartjes annika
  erg leuk
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen