donderdag 30 augustus 2012

zwart/wit





Deze zwart/wit kaart gemaakt voor mijn schoonmoeder. De bloem is met witte embossingpoeder gestempeld op zwart papier. De bloem is van Hero Arts. Erachter een witte geponste bloem en op zwart cardstock gemat. Een leuk lintje uit mijn voorraad en wat steentjes met de Hotfix erop gemaakt. Het papier is volgens mij van een blokje van Marianne Design.

Bedankt voor het kijken!

groetjes,
Annika

zondag 26 augustus 2012

with thanks

Dit kaartje is gemaakt met het mooie papier van My Minds Eye; the sweetest thing. De bloemetjes zijn daisy ponsen. Het meisje is ingekleurd met Derwent potloden. Verder wat halfpareltjes gebruikt, ook op het afdrukje.

groetjes,
Annika

woensdag 22 augustus 2012

Happy Tilda

Dit kaartje gemaakt met 1 van mijn favoriete Magnoliaatjes: happy Tilda. Ze is ingekleurd met Derwents en accenten met stickles. Mijn retroflower ponsen weer eens gebruikt en de vlinderpons van Martha Stewart. Wat pareltjes, takjes en een lintje.

Ik wil mijn kaart mee laten doen met de challenge van:
http://eenhoopinspiratiechallenge.blogspot.nl/
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/

Leuk dat je komt kijken :-)

groetjes,
Annika

vrijdag 17 augustus 2012

rozen

Deze kaart is gemaak met papierlijn van Authentique (carefree) en cardstock. De roos is een stempel van la Blanche en is ingekleurd met distressinkt.

Met dezelfde stempel een heel ander soort kaart gemaakt, op bestelling.

Bedankt voor het kijken en een reactie is altijd leuk :-)

groetjes,
Annika


maandag 13 augustus 2012

daar ben ik weer

Na een lange pauze heb ik de smaak weer te pakken en heb ik inmiddels weer wat kaarten gemaakt. Ook heb ik wat nieuwe spulletjes gekocht dus nu weer lekker aan de slag! En natuurlijk bij jullie blogs kijken :-)

groetjes,
Annika