woensdag 30 maart 2011

boekenleggers

Voor de marathon op A sisters hope twee boekenleggers gemaakt. Deze stempel voor mannen heb ik al heel lang in huis en nu maar eens gebruikt. Het papier is van My minds eye. De randen bewerkt met de distresser en ingekleurd met derwents.

Deze boekenlegger voor dames gemaakt. Papier is van Basic grey en het Magnoliaatje bewerkt met Derwents en stickles.

groetjes,
Annika

dinsdag 29 maart 2011

doosje

Als dt lid dit doosje gemaakt voor challenge 7 van Girlscardsworld . Ik had niet veel tijd dus een bestaand doosje beplakt met scrappapier. Afgewerkt met wat lint en bloemetjes. Komen jullie gezellig meedoen met de uitdaging een cadeauverpakking te maken?

Ga gauw nog een rondje blogs doen! Is er ook bij ingeschoten, sorry.

groetjes,
Annika

vrijdag 25 maart 2011

bunny


Dit kaartje gemaakt met mijn nieuwste stempel die ik van een vriendin gekregen heb. Ik vind haar heel schattig! Papier is van basic grey, Marjolaine. De bloemetjes heb ik op een beurs gekocht. Verder wat vlindertjes en pareltjes erop.

groetjes en een fijn weekend,
Annika

dinsdag 22 maart 2011

feestvarken

Deze mannenkaart gemaakt voor de nieuwe challenge op Menscardsworld. De uitdaging is deze keer een sketch. Ik heb het nieuwe papier van My minds eye gebruikt. Verder touw en nietjes om er wat meer een stoer kaartje van te maken. De stempel is met colorbox inkt gestempeld en ingekleurd met deze inkt.

Komen jullie een kijkje nemen op Menscardsworld? Er staan weer leuke ideetjes op voor mannenkaarten!

Beankt voor je reactie!
groetjes,
Annika

zaterdag 19 maart 2011

een baby op komst


Deze kaat gemaakt nav een sol op een stempelclub. Papier is van basic grey en Magnoliaatje ingekleurd met Derwents. Ben zelf niet helemaal tevreden maar laat hem toch zien.

fijn weekend!
groetjes,
Annika

maandag 14 maart 2011

fijne vakantie

Het nieuwe thema voor de challenge bij Girlscardsworld is vakantie. Ik heb er niet echt de geschikte stempels voor maar vond deze van Sarah Kay toch ook wel leuk. Het papier is van een nieuw blokje die ik bij Kruidvat gekocht heb. De bloemetjes zijn met de retroflower ponsen gedaan.

Nemen jullie ook een kijkje bij Girlscardsworld wat de andere designteamleden gemaakt hebben? Er zijn zelfs ook 3 nieuwe leden bijgekomen dus vele voorbeelden te bewonderen binnenkort. Er is een mooie paperpad te winnen bij deze challenge!

groetjes,
Annika

woensdag 9 maart 2011

lay out vakantie

Ik ben ook weer begonnen met scrappen. Deze lay out van 30 x 30 cm heb ik gemaakt voor mijn boek van de vakantie in Cuba. Het papier van My minds eye en de brads komen van de Craftorij. De bloem is een stans van Tim Holtz. De letters gemaakt met de Cricut.

bedankt voor het kijken en ik vind het leuk als je een reactie achter laat.

groetjes,
Annika

zondag 6 maart 2011

liefde is ....

Wederom een nieuw stempeltje gebruikt. Ik vind deze uiltjes zooo schattig! Papier is van Bo Bunny en de stempel ingekleurd met Derwents.

groetjes,
Annika

dinsdag 1 maart 2011

bloemengroet

Deze kaart gemaakt als dt lid voor de nieuwe challenge op Girlscardsworld. Het thema is bloemen dus daar kun je alle kanten mee op! Ik heb mijn nieuwe stempels van Heroarts gebruikt en papier van Kaiserkraft. De tekststempel is van een setje van Marianne design.

Doe je ook gezellig mee aan deze challenge op Girlscardsworld?

bedankt voor je leuke reactie!
groetjes,
Annika