zaterdag 26 februari 2011

magnoliaatje

Met mijn nieuwe stempel van Magnolia dit kaartje gemaakt. Ingekleurd met Derwents en stickles. Het papier is van Kaiserkraft en verder een aantal ponsen gebruikt.

Bedankt voor het kijken!

groetjes,
Annika

maandag 21 februari 2011

Menscardsworld

Deze kaart heb ik als dt lid gemaakt voor challenge 11 op Menscardsworld. Er is een sketch die je gebruikt en ik heb er een geboortekaartje voor gemaakt. Het papier is van Kars en stempel van merk Stampies. Het afdrukje ingekleurd met Derwents en 2 sterren van chipboard gemaakt.

Kijk ook even op Menscardsworld wat de andere dt leden hebben gemaakt en om ideetjes op te doen om zelf ook aan deze challenge mee te doen. Er is weer een leuke prijs te winnen!

groetjes,
Annika

vrijdag 18 februari 2011

cadeau tasje

Dit cadeau tasje heb ik gemaakt voor een hele goede vriendin die geslaagd is voor een opleiding. Papier is van een oude lijn van Cherry art. Dit afdrukje is van Penny Johnson en ingekleurd met de Derwents.

Aan de andere kant een van mijn favourite Magnolia's gebruikt. Verder deze week geen tijd ghad om iets te maken maar voor komende week zijn er wel freubelplannen ;-)

Ik heb nogmaals deze award ontvangen, bedankt Andrea!



groetjes,
Annika

maandag 14 februari 2011

sketch voor challenge 4


Hallo allemaal, dit keer weer een kaartje voor Girlscardsworld challenge 4. We hebben deze keer een sketch uitgewerkt. Alle dt leden hebben er weer iets anders moois van gemaakt. Kijk maar eens hier: http://girlscardsworld.blogspot.com/ Doe je ook gezellig mee aan deze nieuwe challenge? Er is een hele leuke prijs te winnen van de Craftorij!

groetjes,
Annika

zondag 13 februari 2011

award gekregen

Van Louise http://scraplouise.blogspot.com/ heb ik deze award gekregen, super bedankt!

nu is het de bedoeling dat ik de award doorgeef aan 3 tot 5 personen. Aangezien veel mensen de award al gekregen hebben was het even zoeken wie hem nog niet gehad heeft.

Maar de volgende dames mogen de award zeker plaatsen :-) :
- Krista http://handmadebykrista.blogspot.com/
- Astrid en Larissa http://stempelfreaks.blogspot.com/
- Aletta http://kaartenvanaletta.blogspot.com/

groetjes,
Annika

vrijdag 11 februari 2011

Hello

Gisteravond samen met een vriendin gefreubeld en dus weer eens wat gemaakt. Papier is van Kaiserkraft en de bloemen gemaakt met Crealies stansen. Een van mijn nieuwste Magnoliaatjes gebruikt.

Fijn weekend!
groetjes,
Annika

zondag 6 februari 2011

van valentijn naar.....

Kerst, ja heus waar. Mijn eerste creatie voor kerst 2011. Ik wilde wat maken met het mooie winter papier van Bo Bunny. Het is een waxinelichtkaartje geworden.

Helaas waren de witte waxinelichtjes op maar ik had nog wel rode in huis. Vind ik eigenlijk ook wel grappig staan! Deze creatie heb ik vorige week al gemaakt en deze week kwam er niks uit mijn handen. Morgen maar weer eens een poging wagen om iets in elkaar te zetten :-)

groetjes,
Annika